Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Raskete teeolude pakett (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 3698)
Vaim
huviline

Registreerunud 04.03.16

Kasutaja on eemal

postitati 04.03.16 23:12 Tsiteeri
Raskete teeolude pakett

Milline on üldine arvamus sellisest vidinast nagu raskete teeolude pakett?
Tellitud uus superb ja hetkel tellimuses pakett sees, aga mõtlen veel asja üle.

Loen, et muudab masinat ikka jäigemaks ja kaob mugavust ning mõne sõnul on see põhja kaitse nii palju põhjast eemal, et käib lausa lihtsamini vastu maad, kui ilma kaitseta käiks. Lisaks ka, et läbi aukliku tänava sõites tunneb igat auku korralikult rohkem?

Kui paljudel see olemas on ja kas võtaks ka uuesti või pigem mitte? Kas põhja kaitse ilma 15mm tõusu ja jäigema vedrustuseta teeb põhja elemendid liiga madalaks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
urmas66
huviline

Registreerunud 28.05.15

Kasutaja on eemal

Auto: Fabia HB 1,2TSI 81kw 2016; MB Vito 4x4 119Bluetec 7Gtronic 2017; Oli Octavia Scout 2,0TDI 135kw 2015

postitati 05.03.16 16:41 Tsiteeri

Octavia Scoudil on see olemas ja ei ole seal midagi väljaulatuvat ega segavat.Kaitseb meie olematute teede peal ilmselt mõne asja ära.Vedrustsuse jäikusega pole minu teada üldse seotud.
Kaitse on mootori all ja vist oli ka paagi all,mis on suht hea asi.Mootori alune on tegelikult täitsa kinni ja mootori ruum peale 26 tuh km läbimist veel suht puhas,mida ei saa öelda paljude teiset autode kohta.

Ranx
huviline

Registreerunud 02.01.14

Kasutaja on eemal

Auto: S audi, RS skoda,Allroad

postitati 05.03.16 18:01 Tsiteeri

Näiteks audidel on raske teeolude paketil vedrustus jäigem/kõrgem ,samas allroadil kõige kõrgemas asendis vedrustus eriti pehme ja madalaimas astmes sama jäik ,kui mu s4-jal .

Freddys
huviline

Registreerunud 04.10.14

Kasutaja on eemal

Auto: 2020 Superb Combi 1,5 TSI 110kw

postitati 05.03.16 21:42 Tsiteeri

Ise kindlasti soovitaks. Ei saa küll kuskilt otsast aru, et jäigem oleks. Talvel samas vähe kõrgem rehv all, mis sobib nagu valatult (205/60 R16). Vaese mehe Scout.

tnx
huviline

Registreerunud 07.05.12

Kasutaja on eemal

postitati 07.03.16 06:55 Tsiteeri

Vedrustust ei oska võrrelda, mina omaga olen rahul. Mulle nats jäigem meeldibki, aga see jäikus on nagunii suhteline ja igal mudelil erinev.
Raskete teeolude paketi põhjakaitse põhiline vajalik omadus on see, et ta on tugev komposiitmaterjalist, mis kannatab ka väiksemaid lööke ja muljumist. Tavalise masina plastik on ainult poripritsmete vastu abiks. Pealegi vedrustus tõstab terve auto kõrgemale, nii et ülejäänud põhi on ikka paremini kaitstud.
Mina valisin ta veel sellepärast, et see oli ainuke võimalus 16" rattaid saada (no väga kaubeldes oleks ehk koha peal mõne teise autoga ära vahetatud). Natuke tobe näeb välja see tõstetud auto. Ainult tänavasõiduks poleks võtnud, löökaukude vastu ta ei aita. Aga mul vahel ka metsaradadele ja heinamaale asja, siis on kõrgem auto parem.

marco
huviline

Registreerunud 22.02.16

Kasutaja on eemal

Auto: fabia 1,2 TSI DSG

postitati 07.03.16 08:32 Tsiteeri

Ise tellisin ka raskete teeolude paketi just põhjakatte pärast. Jäikust ei karda, sest volkaril kunagi vahetasin vedrud tugevamate vastu, aga sõites ei saanud muhvigi aru, et jäigem oleks. Täpselt ei mäleta, aga eraldi põhjakatet vähemalt Fabiale vist ei pakutud.

tsekkar
huviline

Registreerunud 08.08.06

Kasutaja on eemal

Auto: O3 4x4 black

postitati 07.03.16 10:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: marco
Ise tellisin ka raskete teeolude paketi just põhjakatte pärast. Jäikust ei karda, sest volkaril kunagi vahetasin vedrud tugevamate vastu, aga sõites ei saanud muhvigi aru, et jäigem oleks. Täpselt ei mäleta, aga eraldi põhjakatet vähemalt Fabiale vist ei pakutud.

Eraldi põhjakaitset saab alati. Kui pole originaali, siis esindusel vist mingi koostööpartner.

Tihver
huviline

Registreerunud 11.01.10

Kasutaja on eemal

Auto: Superb 3 Combi, 140kw TDI DSG 4x4

postitati 20.03.16 13:51 Tsiteeri

Kuidas uus superb 17" velje ja raskete teeolude paketiga välja näeb? Kas rehvi ja koopa vahe liiga pikaks ei veni visuaalselt? Võrreldes adaptiivse vedrustusega on kõrguse vahe 25mm, mis on ikka päris palju.

4x4 puhul tundub, et võiks nagu natuke kõrgem ja rohkem põhja alt kaitstud olla, aga reaalselt mingit suurt maastikusuutlikust ei vaja.

tigekala
huviline

Registreerunud 04.11.15

Kasutaja on eemal

postitati 21.03.16 08:36 Tsiteeri

endal on 17" ja raskete teeolude pakett ning väljanägemiselt auto nagu auto ikka. Ei ole kuskilt aru saada, et midagi oleks paigast ära. Ja ei ütleks, et hirmus jäik vedrustus on. Mu rootslastest lennukitel ka jäigem vedrustus olnud. Mina igati rahul, ei pea pelgama igat munakivi.;)

Tihver
huviline

Registreerunud 11.01.10

Kasutaja on eemal

Auto: Superb 3 Combi, 140kw TDI DSG 4x4

postitati 21.03.16 12:13 Tsiteeri

Äkki viitsid ühe külgvaate pildi teha ja siia postitada, siis saaks pildi ette kuidas on.

Tänud

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.5% - SQL: 69.5%]