nokkloom
huviline
Registreerunud 13.10.15
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS
|
postitati 06.02.17 19:26
|
|
|
Octavia II kütuseluuk külmas
Kuidas teie Octavia kütuseluuki külmas lahti saate?
Minu omal on loll komme kinni külmuda, lahti sulatamine kinnises garaaÅžis pole alati ka võimalik. Suuremas hädas olen aegajalt proovinud selle sooja
veega lahti saada, aga see ei kõla nagu jätkusuutlik ja hea varuvariant.
|
|
|
MeelisK
huviline
Registreerunud 19.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia 2,0 masuudipress 2023
|
postitati 06.02.17 20:53
|
|
|
Peale autopesu luugi ümbrus suruõhuga kuivaks ja siis silikooniga sisemine must plastik ja luuk seestpoolt üle. 90% juhtudest toimis. Kui ikka pealt
oli kere jääs, siis külmus kinni ikkagi.
|
|
|
enzo
klubiliige
Registreerunud 09.11.10
Kasutaja on eemal
Auto: Cupra ST 300 4drive 18
|
postitati 07.02.17 06:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: nokkloom
Kuidas teie Octavia kütuseluuki külmas lahti saate?
Minu omal on loll komme kinni külmuda, lahti sulatamine kinnises garaaÅžis pole alati ka võimalik. Suuremas hädas olen aegajalt proovinud selle sooja
veega lahti saada, aga see ei kõla nagu jätkusuutlik ja hea varuvariant. |
Kas terve luuk külmub kinni? Minul lihtsalt see pulk külmub ära, mis luuki lahti lükkab. Luugile lükkan panga-või kütusekaardi vahele ja tuleb ilusti
lahti.
|
|
|
alarallin
huviline
Registreerunud 25.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Fiesta ST 210HP
|
postitati 07.02.17 08:56
|
|
|
Autot ostes oli sama jama. Ma kasutasin paar korda jäätise pulga sarnast asja, kuid hiljem ostsin Forsist uue luugi lükkamise pulga. Vanal oli kumm
veidi katki ja vesi pääses vahele. Uus maksis väga vähe ja töötab siiani ilusti.
|
|
|
maxtor
huviline
Registreerunud 18.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia combi 2009, 1,9TDi.
|
postitati 11.02.17 17:18
|
|
|
Lahti on alati tulnud. Kinnijäämisega on teinekord probleeme. Aga kahtlane on see et kogu tankimisava koos luugi ja kõige täiega ei tundu masina
küljes korralikult kinni olevat. Sellega ka kogemusi kellelgi ?
|
|
|
tnx
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.02.17 06:33
|
|
|
Mis mõttes kogu tankimisava koos luugiga?
Luuk on hingedega kere küljes, pulk on eraldi kruviga teisel pool kere küljes. Tankimistoru on paagi küljes ja toru ümbritseb kummikott, mis teist
serva pidi kere vastas. Kott ei ole kuidagi kinnitatud, vaid lihtsalt mingis soones vms. Need tükid omavahel ei ole ühendatud.
Kui luuk kinni ei taha jääda, siis on viga pulgas - keegi mainis, et see on odav. Aga pisut nokitsedes annab ta ka lahti võtta ja puhastada-määrida ja
peaks käima jälle.
|
|
|
maxtor
huviline
Registreerunud 18.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia combi 2009, 1,9TDi.
|
postitati 28.02.17 12:03
|
|
|
Hetkel pole kinni-lahti käimisega probleemi olnud ka vahepealsete külmade päevade jooksul. Mulje jäi lihtsalt selline et kui püstol paagis siis
liigutades annab kogu kupatus ( luuk ka ) kuidagi liiga palju liikuma. Sellest mulje et luuk on kinnitatud selle tankimisava külge.
|
|
|