Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kivi Skoda esinduse kapsaaeda (Vastuseid: 18 | Vaatamisi: 4096)
M&M
huviline

Registreerunud 12.07.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II, 1,6

postitati 17.07.07 09:22 Tsiteeri
Kivi Skoda esinduse kapsaaeda

Selline asi, et müün parasjagu üht skodat ja varasemalt olen kaks korda käinud Auto 100-s palvega, et nad vaataksid auto üle ja annaksid teada, mis seal vahetada tuleb. Seal öeldi, et kõik OK. Nüüd käisin autot näitamas ühes väiksemas remonditöökojas ja sealne tüüp ei uskunud mind, kui ütlesin, et olen kaks korda esindusel palunud auto üle vaadata. Nt oli autol mingise vooliku parandamiseks kasutatud ehitusteipi ja Auto 100 seda ei märganud või on see normaalne nende arust. Lisaks vahetasid nad ära küll piduriklotsid, kuid ei freesinud piduriketast tasaseks, mis peaks olema siiski elementaarne. Mingeid väikeseid asju oli veel, kuid kõike ei mäleta.
Kui viin auto esindusse, siis eeldan, et seal on spetsialistid, kes teavad mis teevad ja kui palun neil auto üle vaadata, et saaks vajadusel midagi parandada või vahetada, siis nii ka tehakse. Ootaksin huviga Auto 100 esindaja kommentaari - mida peab autoomanik tegema, et ta autoga tegeldakse oodatava hoolsusega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 17.07.07 10:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: M&M
Lisaks vahetasid nad ära küll piduriklotsid, kuid ei freesinud piduriketast tasaseks, mis peaks olema siiski elementaarne.

Iga piduriklotside vahetamise jooksul tuleb piduriketast freesida? :o
Isegi siis, kui tegemist on olnud uue autoga, millel vahetatakse klotse 1. korda ja millel kettad tõenäoliselt on ilusasti ühtlaselt kulunud?

See on midagi uut :cool:

Ma olen seni teadnud, et kui kettale on mingeid sooni jms jama sisse kulunud, siis on soovitav see klotside vahetamise aegu siledaks lasta, et uued klotsid kiiresti läbi ei kuluks.
Tsitaat:
Nt oli autol mingise vooliku parandamiseks kasutatud ehitusteipi ja Auto 100 seda ei märganud või on see normaalne nende arust.

Kesse seesuguse "kunstiga" hakkama oli saanud? Ometi mitte ametlik Skoda esindus? Seda tahaks küll teada, miskene esindus nii lahedat tööd teeb.
Njah. Tähele panema ning märkuse tegema oleks küll pidanud see A100-s sinu autoga tegelenud hooldustehnik.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
M&M
huviline

Registreerunud 12.07.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II, 1,6

postitati 17.07.07 20:40 Tsiteeri

kahtlen et see esimene klotside vahetamine oli ja ketastel olid sooned sisse kulunud. Leian et Auto 100 oleks võinud vähemalt küsida, et kas tahan ketaste freesimist või mitte. loomulikult oleksin tahtnud, sest isegi selline võhik autode vallas nagu mina nägin hiljem, et nii see ei peaks olema.

wigry
huviline

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI

postitati 18.07.07 11:58 Tsiteeri

Ei usu, et Auto100-l on vajalikud seadmed olemas piduriketaste töötlemiseks. Nende ainuke lahendus on panna uued pidurikettad.

Siiski ma arvan, et vaadati auto üldist tehnilist seisukorda. See teip seal voolikul miskit paha autole ei teinud. Samuti ei olnud pidurdamisel tunda vibratsiooni ning seega kuulutati pidurid terveks.

Järgmine kord soovitan küsida detailse tööde nimekirja, mida auto ülevaatamisel tehti.

Omal on juba päris mitu hooldust kõrvalistuja aknapesur kohendamata jäetud: ei lase mitte laia lehvikut esiklaasile vaid kitsa nire. Ometigi on tööde nimekirjas aknapesurite kontroll. Juhi oma on korras, kõrvalistuja oma tuleb aga paluda järgmine hooldus ekstra korda teha...

Eks neil seal Auto100-s on ikkagi nii palju masinaid ees, et nad väga süvitsi ei jõua minna. Nendele on oluline, et klient saaks sõitva masina kätte. Niimoodi ma arvan.

Don't let the perfect be the enemy of the good
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KKristo
huviline

Registreerunud 17.11.06

Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2.0 TD

postitati 24.07.07 21:16 Tsiteeri

Tsitaat:

Eks neil seal Auto100-s on ikkagi nii palju masinaid ees, et nad väga süvitsi ei jõua minna. Nendele on oluline, et klient saaks sõitva masina kätte. Niimoodi ma arvan.

Sa sellise arsti juurde läheksid ?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
wigry
huviline

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI

postitati 25.07.07 13:09 Tsiteeri

Arvad, et arstid on paremad? Hehee.. Arva veelkord. Ka nemad üritavad patsiendi ette nähtud aja jooksul uksetaha tõsta, määrides selle aja jooksul sponsorite ravimeid süle ja seljaga pähe.

Arst suudab päevas võibolla 1-2 patsiendiga hingest tegeleda, kuid peale seda hakkavad juba muud mõtted peas uitama ja lahmitakse niiöelda standard vastuseid.

It's all the same.

Don't let the perfect be the enemy of the good
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Cobra
huviline

Registreerunud 20.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia Combi II 1.9TDi

postitati 25.07.07 16:15 Tsiteeri

No tegelikkuses on KÕ•IK kinni inimestes, kes teevad oma tööd.... ükskõik kus (autoteeninduses, tervishoius, ehituses jne. jne.) ..... loomulikult lollid ja lohakad nn. spetsialistid paistavad silma ning teevad meele mõrudaks:mad::mad:...

KKristo
huviline

Registreerunud 17.11.06

Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2.0 TD

postitati 26.07.07 22:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wigry
Arvad, et arstid on paremad? Hehee.. Arva veelkord. Ka nemad üritavad patsiendi ette nähtud aja jooksul uksetaha tõsta, määrides selle aja jooksul sponsorite ravimeid süle ja seljaga pähe.

It's all the same.

Üldiselt nõus aga pidasin silmasneid arste kes sind lõikavad. AGa üldiselt jahh.. käi mitme arsti juures ja siis vali endale nende kuuldu põhjal ise ravi.
Samas auto kui arsti puhul on soov selles, et kui maksan siis saan tehases koolitatud spetsi, kes tõesti vaatab auto üle ja selle korda teeb.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
hqs
huviline

Registreerunud 26.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Roomster Comfort 1,6 '07

postitati 23.08.07 10:21 Tsiteeri

eelnevast teemast täiesti mööda jutt, lihtsalt ei hakanud uut teemat tegema ja pealkiri oli sobiv :D

nimelt jäi ette selline asi...Skoda Oktavia RS 2.0 TFSI 147 kW - Auto 100 :o

nimi on uus, et ju siis uus töötaja... kuid kui mudelite valik on nii väike, kui Skodal parajast, siis võiks ikka mudelinimede õigekirja ära õppida :cool:

O: Antiikset tehnikat (ürg-arvutid, lamptelekad ja -raadiod, sidetehnika jms)
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 23.08.07 10:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hqs
nimi on uus, et ju siis uus töötaja... kuid kui mudelite valik on nii väike, kui Skodal parajast, siis võiks ikka mudelinimede õigekirja ära õppida :cool:

Kui sellest kuulutusest veelgi vigu otsida, siis leiab sealt seesuguse info, mida mina varasemalt küll kuulnud-näinud pole - tsitaat: "Xenon (lähituled, kaugtuled)".

Minule teadaolevalt on OII-l ksenoonid ainult lähituledeks, kaugtuled on tavalised H1-tüüpi pirnid - link

Kuidas nende esitulepirnidega ikkagi on, RS-i-omanikud? :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

Auto: XF S

postitati 09.11.07 20:32 Tsiteeri

mind teeb ka veidi üks asi tusaseks...

see nädal kaks meili juba saatnud teemal, et tahaks osta oma RSile plekkveljed.. + paigaldust (rehvid on mul omad).. ja võibolla ka ilukilbid... aga vastust pole nagu siiani tulnud... et kas on aega või millal võiks saada aja vms...

esimene kord saatsin meili tüübile, kes mulle hinnapakkumise tegi nädal-paar tagasi rehvidele ja velgedele.. teine kord saatsin sama meili siis ka info@skoda.ee aadressile... vaikkus...
:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
sckorpio
huviline

Registreerunud 28.06.07

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II Elegasce TDI 2,0

postitati 10.11.07 08:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rage
mind teeb ka veidi üks asi tusaseks...

see nädal kaks meili juba saatnud teemal, et tahaks osta oma RSile plekkveljed.. + paigaldust (rehvid on mul omad).. ja võibolla ka ilukilbid... aga vastust pole nagu siiani tulnud... et kas on aega või millal võiks saada aja vms...

esimene kord saatsin meili tüübile, kes mulle hinnapakkumise tegi nädal-paar tagasi rehvidele ja velgedele.. teine kord saatsin sama meili siis ka info@skoda.ee aadressile... vaikkus...
:(
lihtsam on koha peale minna mina käisin ja sain kohe plekveljed+ilukilbid rehvid oli mul juba olemas kõik ühe päevaga

Pole pahaaaa
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
hqs
huviline

Registreerunud 26.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Roomster Comfort 1,6 '07

postitati 12.11.07 06:58 Tsiteeri

mina sain vastuse oma mailile ca 4-5 tunniga, seda siis varuosa@skoda.ee aadressilt...

O: Antiikset tehnikat (ürg-arvutid, lamptelekad ja -raadiod, sidetehnika jms)
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
olenpo
klubiliige

Registreerunud 28.11.06

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Yeti 1,2 77kW aut. 7 DSG

postitati 12.11.07 14:34 Tsiteeri

Et see siin justkui kivide loopimise teema, siis ei saa mitte vaiki olla.

Skoda esinduse kohta Tallinnas ehk Auto100 kohta pole ühtki halba sõna öelda, vastupidi -- minu kui kliendiga suhtlemine on olnud alati korrektne ja meeldiv.

Paraku pole kõik samamoodi lõuna pool AS Aasta Autos. Siiani pole ma vastust saanud 2-nädalat tagasi meilitsi saadetud päringule. Paar korda selle aja olen sama meili ka uuesti samadele aadressidele saatnud. Ei midagi.

Kas sealsed varuosadega tegelvate müügimeeste meiliaadressid on vaid toreduse pärast kodulehekülje ja visiitkaardi ehtimiseks tehtud?

Õ•nneks on tänapäeval võimalus valida, kelle käest oma kauba ostad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rage
klubiliige

Registreerunud 10.02.07

Kasutaja on eemal

Auto: XF S

postitati 13.11.07 20:01 Tsiteeri

njahh.. meili teel asi ei liikunud.. koha peale minnes sai järgmiseks päevaks kõik tehtud ja uus talveset on all:-)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Kasutaja Telefoninumber
gunnar
huviline

Registreerunud 05.10.07

Kasutaja on eemal

Auto: O II 1,6 Mpi

postitati 12.03.08 06:55 Tsiteeri
Juhtus selline asi

Käisin Octaviaga 60 000 hoolduses Tartus Aasta Autos. Enne võttis auto keskmiselt 6,2 l/100 km bensiini, peale hooldust 8,2 l/100 km peale (no ja minek oli lausa võrri oma). Helistasin, et tekkinud mure. Auto käis uuesti teeninduses ja väideti, et lamda andur läbi????? No nüüd vahetatud ka andur kuid bensiinikulu ikka sama. 120 ga sõites lausa 9,9 l/100 km-le. (mootor 1,6 mpi)

Kas on ka samu asju juhtunud kellelgi?

Kosh
huviline

Registreerunud 07.03.07

Kasutaja on eemal

Auto: V8

postitati 12.03.08 07:02 Tsiteeri

Kuna sul lambda oli läbi, siis see mõjub laastavalt katalüsaatorile. Kui kat läheb läbi, lendavad kati tükid tagapütti kinni, tekitades ebameeldiva tropi mootori hingamisse. Kui sul suuremate pöörete juures hakkab mootor üha rohkem pooma, siis suure tõenäosusega on see probleem. Esindus ei pruukinud suurt midagi teha, vbla ainult natuke loksutasid autot ja kat pudises rohkem laiali kui ta varem oli. Kes katalüsaatoritest midagi jagab, teeb juba sellele koputamisega kindlaks, kas sisu korras või mitte.

gunnar
huviline

Registreerunud 05.10.07

Kasutaja on eemal

Auto: O II 1,6 Mpi

postitati 12.03.08 11:35 Tsiteeri

huvitav oli see, et enne hooldust oli massin täiesti korras ja peale hooldust kohe katki. parklast välja sõites ei tahtnud auto kuidagi liikuda(kahjuks oli nii kiire, et ei saand tagasi ka minna). tuttav pakkus varianti, et äkki vahetati nimelt miski jupp ära kuna oli tarvis kellelgi ja kuna minu autol veel garantii siis saan ju tasuta uue eks. krt seda teab?

Kosh
huviline

Registreerunud 07.03.07

Kasutaja on eemal

Auto: V8

postitati 12.03.08 12:52 Tsiteeri

Soovitan soojalt, lase oma auto põhja alla vaadata, on mõne minutiga selge kas katalüsaator terve või mitte. Enne pole mõtet hüpata kui midagi kindlat ei tea :)
Muidu lambda ja katalüsaatori tervis käivad käsikäes. Enda naise autol näiteks läks Lambda läbi ja kat lendas kohe järgi, õnneks sai mõlemad garantii korras vahetatud.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.9% - SQL: 68.1%]