Felicia on väga hea esimene projekt. Ja ka teine ja kolmas... Minu essa
oli Opel Rekord, teine Felicia ja kolmas, kuram, kipub taas Felicia olema.
Võta kõigepealt elekter ette. Sul on seal ilmselt rohkemgi jama kui aint geneka rihm/harjad. Püttide kadumine võib vabalt olla seotud sittade
küünlajuhtmete, mustade küünalde, seest räpase ja lõhkise kaanega jagaja vm sarnase jamaga. Aku vaheta kindlasti ära, talv tuleb
Varuosi saad Auto100st muidugi, kui originaale tahad. Aga see ei tasu Felicia puhul end ära. Läheb kallimaks kui auto soetamine. Mina olen rahumeeli
kõik jupid n-ö käest või lammarist ostnud, v.a rehvid.
Kola mööda lammareid. Ka siin foorumis autojuppide müügi all on paari Felicia pulki müüva kodaniku postitused.
Annan veel ühe nime ja numbri: 5272547 Tarmo, tema müüs üht '98 Feliciat osadeks. See on praktiliselt sama mis sinu ja minu Felicia, aint väikese
faceliftiga. Käigukasti ostsin ma talt juba ära, aga muid pulki peaks tal olema küll veel alles.
Värv... Hmm, üleüldse on veider värv su Skodkinil Aga jällegi, mina pole
selle värviga ülearu mängind. Rooste maha, mingi krunt ja sarnane toon peale ja valma. Tagaluugi parandustele läks näituseks mingi radiaatorivärv
Aga eks see ole muidugi maitseasi, kuidas keegi oma autot hooldab. Mina vaatan lihtsalt, et sõidaks, väljanägemine ei koti
No sellist jama on raske kommenteerida.
|
|