Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Tere KÕ•IGILE !!! (Vastuseid: 0 | Vaatamisi: 2179)
laurivadi
huviline

Registreerunud 13.01.08

Kasutaja on eemal

Auto: Skodi poolelt Foobia

postitati 23.01.08 23:00 Tsiteeri
Tere KÕ•IGILE !!!

Heips ! ! !

Olen suht värske Skodakasutaja-alates 2007 aasta lõpuotsast vahelduseks Peugeot, Nissan, ning BMW marki autodele, kuigi esimene Skodaostu plaan oli oktoobris 2006 jäi see seoses arusaamatusele müüjaga katki, ning hoopis Nissan Terrano II tekkis akna alla ehk auto mille soetamine kohe kindlasti polnud plaanis.
Selle aasta Detsemer tõi õnneliku juhuse tõttu järelturult meie hoovile 2006 aastal registreeritud Fabia Praktik marki sõiduki.Tehes sellega nädalat kaks ise tiiru pakkus auto nii mõnegi positiivse üllatuse eriti mis puudutab 1,2 mootorit ja selle dünaamikat ja isegi ma oma 113 kilose koguga mahun sinna täitsa vabalt "putkasse" juhthoobade taha piloteerima(AUSALT-see vahesein lendas küll välja). Enne kui arugi sain olin mingisse Fabia needusesse langenud, sest muud moodi ei oska ma sellele järgnenud sõidukisoetusega seotud sündmusi kommenteerida :D:D:D ehk maakeeli riburadapidi õnnestus soetada 1 2004 regatud punane Foobik ja kaks hõbenoolset Foobikut mis regatud esmakordselt 2003 und tagatipuks pika kiunuga Aasta Autos 1 uus Fabia Combi igapäevaseks liikumiseks -ma olin selles plaanis hia ostja, et autot lähemalt kaesin sis kui arve juba tasutud oli ja auto faktiliselt minu jagu:D:D:D:D und suure tõenäosusega ei ole see viimane, kuigi olles viimastel päevadel tarbesõidukite ostudiili tehes istunud Kommestis on autofirmade vahel paraleeli tõmmates tiba mu ind antud margi osas jahtuma hakanud, kuigi ei usu hetkel "Skodineeduse" kadumist kuna isegi see pisike pika tagaotsaga hõbe-Foobia mul näo naerule veab sõites. Uuega täna oli üks imelik anomaalia-juhiiste tagumiku all kriuksus nagu vanaema kiiktool, aga pillil juba 1200 kiltsa ees ju see peab nii olema, ikkagi pruugitud asi juba ;););)

Tervitades,
Lauri

Tere, mina pisike poisijupp lõunaosariikidest ! nimeks mul lauri ja . . . ärge pahandage, mina pole süüdi, et vaimne arenemine pole lasnud päris suureks kasvada :) Tel kui vaja pai teha või sõimata-5123999
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 20.6% - SQL: 79.4%]