Foorum Kodulehekülg Eesti Skoda Klubi

Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Probleem Octavia püsikiirusehoidjaga (Vastuseid: 51 | Vaatamisi: 10962)
janas
huviline

Registreerunud 22.07.08

Kasutaja on eemal

postitati 25.07.08 10:20 Tsiteeri
Probleem Octavia püsikiirusehoidjaga

Nimelt üks päev sõitsin Tallinnast Tartu poole ja Tallinnast väljasõidul tahtsin püsika peale üle minna aga teine ei lülitunud sisse. Peastasin masina, lülitasin süüde välja. Siis hakkasin sõitma ja nüüd toimis kõik hästi. Kui aga tegin peatuse Mäos ja hakkasin uuesti Tartu poole liikuma püsikas enam ei toiminud. Kui järmine päev tagasi sõitsin töötas kõik nagu probleemi poleks olnud.

Et kas keegi oskab öelda mis saab olla põhjuseks

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
komtuur
huviline

Registreerunud 21.10.07

Kasutaja on eemal

Auto: Golf

postitati 25.07.08 12:03 Tsiteeri

on olnud samamoodi, küll ühe korra ainult ja peale seda töötanud laitmatult
töökaaslasel ka, tal küll rohkem kordi esinenud aga täpselt nagu tekib nii ka kaob peale süüte väljakeeramist.
On vist mingi Octavia II tüüpviga

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kosh
huviline

Registreerunud 07.03.07

Kasutaja on eemal

Auto: V8

postitati 25.07.08 13:33 Tsiteeri

Kahtlustaks vigast ABSi andurit vms kala. Rõhud rehvides õiged ja eest-tagant rehvide diagonaalid (loe kulumisaste) samad ?

Maitz
huviline

Registreerunud 24.09.07

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia RS TDI

postitati 25.07.08 15:06 Tsiteeri

Mul ka sama viga aegajalt kaob püsikiirusehoidja ära.
Autobildi testis olnud O II oli ka sama viga,et püsikiirusehoidja jukerdas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janas
huviline

Registreerunud 22.07.08

Kasutaja on eemal

postitati 26.07.08 11:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kosh
Kahtlustaks vigast ABSi andurit vms kala. Rõhud rehvides õiged ja eest-tagant rehvide diagonaalid (loe kulumisaste) samad ?

Eriti ei usu, et sellest. Seda enam et rõhud on normis (rõhuandur pole märku andnud). Rehvid on kah uued. See peab olema midagi muud, kuna enam seda viga pole esinenud.

sr
huviline

Registreerunud 03.09.06

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia 1,9TD

postitati 28.07.08 15:28 Tsiteeri

Oli ka sama probleem, aga mingi aja pärast lakkas üldse töötamast ja seejärel esinduses vahetati uue vastu :)

janas
huviline

Registreerunud 22.07.08

Kasutaja on eemal

postitati 29.07.08 13:32 Tsiteeri

Lähen teenindusse, eks näis mis saab. Täna jälle püsikiirusehoidja streikis

wigry
huviline

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI

postitati 06.08.08 18:01 Tsiteeri

Mainiti siin AutoBildi testi. Nimelt Juuli kuu AutoBildis olla olnud 100k läbinud Octavia test. Kuna endal ajakirja pole ning poes kah enam ei müüda (augusti number vaid saadaval) siis äkki keegi valgustaks, mis seal siis Octavia kohta kirjutati?

Püsikiiruse hoida kohta võin mainida nii palju, et lasin selle paigaldada peale auto soetamist eraldi ning on olnud peal juba vist 3 aastat ning pole veel ühtegi anomaaliat täheldanud. Auyto tänaseks läbinud 78000 km

Don't let the perfect be the enemy of the good
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
janas
huviline

Registreerunud 22.07.08

Kasutaja on eemal

postitati 06.08.08 18:47 Tsiteeri

Sellest et püsikiirusehoidja veab alt on siin kirjas: http://www.skoda.ee/?pid=13&nid=84&lang=1

Igatahes sai see mul vahetatud, täna sõitsin uuega ca 100-120 km maha, töötas laitmatult :)

duplex
huviline

Registreerunud 16.12.08

Kasutaja on eemal

Auto: Passat Variant Comfortline 1.6TDI

postitati 16.12.08 09:37 Tsiteeri
Octavia püsikiirusehoidja

Vahel töötab ja vahel mitte? Milles see probleem võib olla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
whiteRS
huviline

Registreerunud 26.09.07

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq Sportline 2.0TSI, Octavia Combi 1.8 TSI (III)

postitati 16.12.08 09:38 Tsiteeri

Mul ka jamab vahel. Siis panen mootori seisma ja uuesti käima ning töötab. Müstika.

Veikko0
huviline

Registreerunud 23.09.08

Kasutaja on eemal

postitati 16.12.08 10:49 Tsiteeri

See võib olla püsikiirusekangist või siis kiiruseandurist, mulle vähemalt nii väideti, kuid ennekõike arvan, et selles kangis on viga. Mul ka see vahepeal jukerdab, käisin diagnostis ära ja seal öeldi et kiiruseandur näitab sõidu ajal kiiruseks 0km/h, kuid püsikiirus hakkab ju töötama alates 30km/h. Soovitan diagnostis ära käia. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 16.12.08 11:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: whiteRS
Mul ka jamab vahel. Siis panen mootori seisma ja uuesti käima ning töötab. Müstika.

Täpselt samamoodi on mulgi kogemused, harvad õnneks, et pärast teepervel seismajäämist ja restardi tegemist kõik kenasti toimib.

Viimatist niskest jama ei mäletagi, kuna toimus :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pakiruum
huviline

Registreerunud 04.01.08

Kasutaja on eemal

postitati 16.12.08 11:36 Tsiteeri

Mul streigib enamalt väikse kiiruse juures 30-40km/h aga kui mitu korda vajutada, siis hakkab tööle. Aga tundub, et lihtsalt samal ajal vaikselt kiirus tõuseb ja miski maalt talle jõuab kohale, et auto ikkagi sõidab.

duplex
huviline

Registreerunud 16.12.08

Kasutaja on eemal

postitati 16.12.08 13:21 Tsiteeri

Tundub, et tüüpviga. Mul on see jama kestnud viimased pool aastat ja nüüd on intervall tihenenud. Olen ka tähele pannud, et endine seis taastub auto käimapanemisel aga ei saa aru mis hetkel ta nagu töö katkestab. Reeglina peale süüte välja ja sissekeeramist hakkab jälle tööle. :( Järgmise hoolduse ajal lasen vaadata. Vea leidmise teeb keeruliseks see, et vahel töötab ja vahel ei tööta.

Veikko0 kas sul diagnostikas kindlaks ei tehtud kus siis probleem oli kas kangis või anduris?

Veikko0
huviline

Registreerunud 23.09.08

Kasutaja on eemal

postitati 16.12.08 16:16 Tsiteeri

Ma käisin audihooldus.ees, seal öeldi mulle, et kiiruseandur on tuksis, midagi pusisid selle kallal ja hakkas tööle, kuid paari päeva pärast oli jälle kuri karjas. Puhastasid kontaktid ära seal ja kõik ning küsisid lihtsalt pappi ei millegi eest (ei soovita seda kohta). Läksin siis Auto100sse, kuid sel hetkel püsikas mõtles jälle tööle hakata ja probleemi ei saadudki lahendatud, kuid arvati, et suure tõenäosusega on kangi viga see. Jagan seda sama arvamust. Mõtlesin, et ei vaheta veel välja ja praegu töötab kõik ilusti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
zipper
huviline

Registreerunud 03.05.07

Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia II

postitati 16.12.08 17:52 Tsiteeri

Kui auto garantiis, vahetatakse ka hetkelise vea puudumise korral välja.
30-40km/h ei hakka veel püsikas tööle.
Kus sa ikka sellisel kiirusel pikka maad kruisid...?:D:D

reFFLex
moderaator

Registreerunud 05.11.05

Kasutaja on eemal

Auto: Kodiaq 2.0TDI 2017

postitati 16.12.08 18:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: zipper

Rakendub alates 30km/h, ütleb manuaal ja näitavad minu katsetused. Seda sõltumata sellest, milline käik rauas on. Erinevalt C4st, millel peab olema kas 4. või 5. käik ja kiirus üle 40km/h.

Krt minul see anomaalia ei saa küll klemmidest vms põhjustatud olla. Probleem on ilmselt selles, et tänapäeva autod on liialt intelligentsed tehtud ning nende "arvutisüsteem" viskab ka vahel blue screen'i ette :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
duplex
huviline

Registreerunud 16.12.08

Kasutaja on eemal

postitati 16.12.08 22:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: janas
Sellest et püsikiirusehoidja veab alt on siin kirjas: http://www.skoda.ee/?pid=13&nid=84&lang=1

Igatahes sai see mul vahetatud, täna sõitsin uuega ca 100-120 km maha, töötas laitmatult :)

Mis detail sul seal välja vahetati, kas andur või lüliti? Aasta Autos? Kas garantiikorras või pidid detaili välja ostma? Mul sama probleem.

wigry
huviline

Registreerunud 24.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI

postitati 17.12.08 08:45 Tsiteeri

Mõned nädalad tagasi peale salongi pesus käimist oli kah ehmatus suur kui avastasin, et ei suuda püsikiiruse hoidjat rakendada. Päev otsa katsetasin kuid tulutult. Järgmine päev aga käis peast läbi mõte, et on olemas ju püsikiirusehoidja pealüliti kangi peal ning õnneks oligi see off asendisse lükatud. Օigesse asendisse lükates hakkas kiirusehoidja kenasti tööle.

Hoidja on paigaldatud 2005. aastal järelpaigaldusena ja siiani töötab laitmatult.

Don't let the perfect be the enemy of the good
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
pakiruum
huviline

Registreerunud 04.01.08

Kasutaja on eemal

postitati 17.12.08 09:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: zipper
Kui auto garantiis, vahetatakse ka hetkelise vea puudumise korral välja.
Kus sa ikka sellisel kiirusel pikka maad kruisid...?:D:D

Igapäev sõidan ühest pikast tänavast läbi, kus kiirusepiirang 30km/h. Hea rahustav, kui püsikiirusehoidja peal ja 35km/h sees. :D

lare
meeskond

Registreerunud 21.10.05

Kasutaja on eemal

Auto: Scout

postitati 17.12.08 19:08 Tsiteeri

Liitsin kaks sarnast teemat üheks.

Ma oma autol ei ole täheldanud kordagi tõrget püsikiirushoidiku toimimisel.Siiski andis VAG COM mul kontollimisel teate püsikiirushoidiku veaga ja nii mul siis garantiiga see kang välja ka vahetati.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Uudemets
huviline

Registreerunud 08.11.08

Kasutaja on eemal

postitati 17.12.08 19:17 Tsiteeri

Skoda kohta pead ei oska anda, aga Toyotadel kipub põsikiirusehoidja ära kaduma siis kui mõni piduritule pirn on läbi. Ka seda võite kontrollida juhul kui hakkab jebima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
janas
huviline

Registreerunud 22.07.08

Kasutaja on eemal

postitati 18.12.08 15:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: whiteRS

Mul tegi samamoodi, kuni sai garantiikorras vahetatud, nüüd sellest pool aastat möödas ja kõik töötab korralikult :):)

jato
huviline

Registreerunud 16.02.09

Kasutaja on eemal

Auto: Octavia II 1.6 MPI 75kW (müüdud); Peugeot 5008 1,6 VTi 88kW

postitati 27.02.09 20:37 Tsiteeri

Kas üldiselt olete Octavia II püsikiiushoidjaga rahul, töötab sujuvalt? Plaanin ka peale lasta panna. Kas hiljem pannes on hind sama mis uuele tellides 2600.-

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Škoda Club Edition
Arendanud Aventure Meedia & XMB Grupp © 2002-2010
Täiendanud indro & diversion @ 2002-2024
Eesti Skoda Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.6% - SQL: 59.4%]